το EVS

Ο Οργανισμός "Τεχνολογία Εκπαίδευση Σπορ" έχει σαν κύριους στόχους την καλλιέργεια, τη μετάδοση των νέων τεχνολογιών, το “πάντρεμά” τους με την Ελληνική Εκπαίδευση και τον Πολιτισμό, καθώς και η εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του Internet πάνω σε θέματα εκπαιδευτικά, πολιτιστικά και νεολαίας. Συμβάλλει στην παρουσίαση του Ελληνικού Εκπαιδευτικού συστήματος, του Πολιτισμού και της ταυτότητας κάθε γωνιάς της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο. Παρέχει τη δυνατότητα ελεύθερης έκφρασης στους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, τους φοιτητές και τους νέους και αποτελεί μια γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ εκπαιδευτικών, μαθητών και νέων από όλο τον κόσμο, αλλά και μεταξύ των Ελλήνων της διασποράς και αυτών της Ελλάδας.


Ο “Τεχνολογία Εκπαίδευση Σπορ” βρίσκεται στον Βροντάδο του Δήμου Ομηρούπολης της Χίου.
Η Χίος είναι το πέμπτο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας με πάνω από 55.000 κατοίκους.
Η Χίος βρίσκεται στο Ανατολικό Αιγαίο. Ο Δήμος Ομηρούπολης είναι η μεγαλύτερη πόλη μετά την πόλη της Χίου με πληθυσμό μεγαλύτερο των 6.000 ατόμων. Σε αυτή την περιοχή ζουν αρκετά άτομα με ειδικές ανάγκες, άνεργοι, μετανάστες και νέοι από πολύτεκνες οικογένειες.
Τα προγράμματα "Walkabout Computers" 2003-GR-11, “Chios Adventure” 2004-GR-14, Computer Adventure 2004-GR-15 εστιάζουν στο να βοηθήσουν τους νέους αυτών των περιοχών να εξοικειωθούν με τις Νέες Τεχνολογίες και να αποκτήσουν τη δυνατότητα της καλύτερης πληροφόρησης επάνω σε διάφορους τομείς.
Οι Ευρωπαίοι Εθελοντές, υπό την καθοδήγηση των μελών του ΤΕΣ, θα εργαστούν με τους νέους μας, θα τους βοηθήσουν να έρθουν σε επαφή με τις Νέες Τεχνολογίες και θα τους πληροφορήσουν για το πως μπορούν να αποκτήσουν υψηλότερο εκπαιδευτικό επίπεδο, καλύτερη εργασία και πιο ποιοτικούς τρόπους διασκέδασης.
Θα βοηθήσουν τα μέλη μας να πληροφορήσουν τους νέους της Ελλάδας και ειδικά τα άτομα που έχουν λιγότερες ευκαιρίες (έχουμε πολλούς μετανάστες, άνεργους και παιδιά πολύτεκνων οικογενειών), για όλες τις Δράσεις του Προγράμματος "Νεολαία".
Οι εθελοντές θα βοηθήσουν τους νέους του Πειραιά να διευρύνουν τους ορίζοντές τους.
Είναι πολύ σημαντικό για τους νέους που ζουν σε έναν τόπο όπως είναι ο Πειραιάς ( το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας), να έχουν πληροφορίες για τις δυνατότητες που έχουν.
Οι Νέοι Εθελοντές έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στη ζωή και την πληροφόρηση των νέων του τόπου μας συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη της κοινωνίας μας και ταυτόχρονα και αναπτύξουν τις ικανότητές τους και τις γνώσεις τους επάνω σε κοινωνικό, πολιτιστικό, εκπαιδευτικό και τεχνολογικό επίπεδο χτίζοντας καθ' αυτόν τον τρόπο γερά θεμέλια για την μετέπειτα ζωή και εργασία τους.

French (Fr)Norsk nynorsk (Norway)Italian (Italy)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)English (United Kingdom)

Σχετικά με μας

Το πειραματικό TES είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει έδρα το νησί της Χίου.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, κάντε κλικ εδώ.

Συνδέσεις

Παραθέτουμε μερικά σάιτ τα οποία πιστεύουμε ότι θα σας προσφέρουν πληροφορίες, αλλά και θα σας βοηθήσουν να περάσετε ευχάριστα το χρόνο σας

schoolgames.gr παίξτε δωρεάν online παιχνίδια

lesvosisland.info μάθετε για το νησί της Λέσβου.

pireas.com εξερευνήστε το λιμάνι του Πειραιά

chios.com μάθετε για το νησί της Χίου

samos.net ανακαλύψτε τη Σάμο

Copyright

Copyright © 2011 Experimental TES. Powered and hosted by WEBMANIA.GR
Close