image image image image image
Σχετικα με το Πειραματικο
Ο οργανισμός Τεχνολογία Εκπαίδευση Σπορ έχει σαν κύριους στόχους την καλλιέργεια, τη μετάδοση των νέων τεχνολογιών, το “πάντρεμά” τους με την Ελληνική Εκπαίδευση και τον Πολιτισμό, καθώς και η εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του Internet πάνω σε θέματα εκπαιδευτικά, πολιτιστικά και νεολαίας.
Διαβάστε Περισσότερα
Ευρωπαϊκη Εθελοντικη Υπηρεσια
Ο Οργανισμός "Τεχνολογία Εκπαίδευση Σπορ" έχει σαν κύριους στόχους την καλλιέργεια, τη μετάδοση των νέων τεχνολογιών, το “πάντρεμά” τους με την Ελληνική Εκπαίδευση και τον Πολιτισμό, καθώς και η εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του Internet πάνω σε θέματα εκπαιδευτικά, πολιτιστικά και νεολαίας.
Όμως δεν περιορίζεται μόνο σ' αυτόν τον τομέαί.
Διαβάστε Περισσότερα
Αθλητικες Δραστηριοτητες
Το ΤΕΣ προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων για όσους θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο των σπορ. Είναι μια φανταστική εμπειρία για όποιον θελήσει να τη ζήσει!
Διαβάστε Περισσότερα
Εργασια με παιδια
Οι εθελοντές έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν με μικρά παιδιά και να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες για τη μελλοντική τους εργασία αλλά και για τη ζωή τους. Η εργασία με τα παιδιά απαιτεί υπομονή και επιμονή, αλλά η εκτίμηση που δείχνουν τα παιδιά είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για την κούραση και τις ώρες εργασίας.
Διαβάστε Περισσότερα
Γκαλερι
See some pictures of our projects through our galleries!
Διαβάστε Περισσότερα
 • Σχετικα με το Πειραματικο
 • Ευρωπαϊκη Εθελοντικη Υπηρεσια
 • Αθλητικες Δραστηριοτητες
 • Εργασια με παιδια
 • Γκαλερι

To μέχρι στιγμής έργο μας

Mέχρι στιγμής το έργο μας αφορά παρουσιάσεις μέσω Ιστοσελίδων, εκδόσεις φυλλαδίων, συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα, αλλά και διαλέξεις με θέματα όπως: Πολιτισμός, Internet, Εκπαίδευση και Νεολαία.

Η τοποθεσία μας

Στις εγκαταστάσεις μας, μπορείτε να:

 • Μάθετε υπολογιστές
 • Μάθετε να χρησιμοποιείτε ένα σεβαστό αριθμό προγραμμάτων σε υπολογιστή
 • Παρακολουθήσετε σεμινάρια σε θέματα όπως: Ελλάδα, Υπολογιστές, Ίντερνετ, Εκπαίδευση, Ευρώπη, Νεολαία
 • Διαβάσετε όλα τα είδη βιβλίων σχετικά με νέες τεχνολογίες, εκπαίδευση, νεολαία, κτλ
 • Χρησιμοποιήσετε το υλικό και το λογισμικό για να εξοικειωθείτε μ' αυτά στη δημιουργία νέων και ενδιαφερόντων έργων.

Κύριος στόχος μας

Η καλλιέργεια, η μετάδοση των νέων τεχνολογιών, το “πάντρεμά” τους με την Ελληνική Εκπαίδευση και τον Πολιτισμό, καθώς και η εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του Internet πάνω σε θέματα εκπαιδευτικά, πολιτιστικά και νεολαίας.

Close

Καλώς ήλθατε

Ο οργανισμός Τεχνολογία Εκπαίδευση Σπορ έχει σαν κύριους στόχους την καλλιέργεια, τη μετάδοση των νέων τεχνολογιών, το “πάντρεμά” τους με την Ελληνική Εκπαίδευση και τον Πολιτισμό, καθώς και η εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του Internet πάνω σε θέματα εκπαιδευτικά, πολιτιστικά και νεολαίας.

Δηλαδή:
 • Παρουσίαση, στους πολίτες της Γης, του Ελληνικού Εκπαιδευτικού συστήματος, του Πολιτισμού και της ταυτότητας κάθε γωνιάς της Ελλάδας.
 • Παροχή δυνατότητας ελεύθερης έκφρασης σε εκπαιδευτικούς, μαθητές, φοιτητές και νέους.
 • Γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ εκπαιδευτικών, μαθητών και νέων από όλο τον κόσμο, αλλά και μεταξύ των Ελλήνων της διασποράς και αυτών της Ελλάδας.
 • Διευκόλυνση της ανταλλαγής ιδεών, γνώσεων και απόψεων των ατόμων που συμμετέχουν στο εκπαιδευτικά έργο, (μαθητές, φοιτητές, δάσκαλοι, καθηγητές, σχολικοί σύμβουλοι, γονείς κλπ.) όπως επίσης και των νέων της Ευρωπαϊκής ένωσης και της Ελληνικής διασποράς.


 • Καλλιέργεια και προβολή της Ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς και κουλτούρας στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο.
 • Σεμινάρια γνωριμίας εκπαιδευτικών και μαθητών καθώς και του κοινού γενικότερα με τους Η/Υ και τα σύγχρονα σχετικά με αυτούς προγράμματα.
 • Διαλέξεις και συμμετοχή σε σεμινάρια σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού πάνω σε θέματα εκπαιδευτικά, πολιτιστικά, νεολαίας και νέων τεχνολογιών.

 • Παρουσιάσεις (Ηλεκτρονικές και έντυπες) όπως: Κατασκευή Ιστοσελίδων (Web sites),
 • Έκδοση φυλλαδίων, εντύπων, CD-ROM, Multimedia κλπ.
 • Κατασκευή προγραμμάτων που συμβάλλουν στην προαγωγή των νέων τεχνολογιών σε επίπεδο εκπαιδευτικά, πολιτιστικά, και γενικά οτιδήποτε αποβαίνει χρήσιμο και ωφέλιμο στην Ελλάδα, την Παιδεία και καλλιεργεί
 • τις νέες τεχνολογίες.
 • Εφαρμογή προγραμμάτων και παροχή μέσων Δικτύωσης και επικοινωνίας Εκπαιδευτικών ιδρυμάτων δασκάλων, μαθητών, νέων καθώς και του κοινού γενικότερα μέσω Internet ή μελλοντικών τεχνολογιών.
 • Σεμινάρια χειρισμού των σχετικών προγραμμάτων.
 • Διαγωνισμοί και παιχνίδια που σκοπό έχουν να επιμορφώσουν και να ασκήσουν τους μαθητές, αποσκοπώντας στην ανάδειξη των ταλέντων τους σε ατομικές ή ομαδικές εργασίες.

Ο Οργανισμός "Τεχνολογία Εκπαίδευση Σπορ" έχει σαν κύριους στόχους την καλλιέργεια, τη μετάδοση των νέων τεχνολογιών, το “πάντρεμά” τους με την Ελληνική Εκπαίδευση και τον Πολιτισμό, καθώς και η εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του Internet πάνω σε θέματα εκπαιδευτικά, πολιτιστικά και νεολαίας. Συμβάλλει στην παρουσίαση του Ελληνικού Εκπαιδευτικού συστήματος, του Πολιτισμού και της ταυτότητας κάθε γωνιάς της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο. Παρέχει τη δυνατότητα ελεύθερης έκφρασης στους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, τους φοιτητές και τους νέους και αποτελεί μια γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ εκπαιδευτικών, μαθητών και νέων από όλο τον κόσμο, αλλά και μεταξύ των Ελλήνων της διασποράς και αυτών της Ελλάδας.

Read more...
Τα προγράμματα του οργανισμού μας
Τα τελευταία χρόνια συμμετείχαμε σε δύο πρωτοβουλίες νέων.
Το Περιοδικό μας που αφορούσε τη νεολαία, 4 τεύχη με πραγματικά νέα για τον Οργανισμό μας κα τα Προγράμματα με τα οποία εργαζόμασταν.
Τα Κόμικς μας για Νέους όπου κάναμε μικρές ιστορίες επάνω σε πραγματικά θέματα της κοινωνίας όπως το πρόβλημα των ναρκωτικών, του AIDS, του ρατσισμού αλλά και θέματα όπως ο αθλητισμός.
Διαλέξτε ένα από τα Προγράμματά μας και θα δείτε τα αποτελέσματα.


Το 2001 οργανώσαμε την ανταλλαγή νέων με την ονομασία Multimedia Crossroad στη Χίο. Συμμετείχαν 70 νέοι από 11 Ευρωπαϊκές χώρες και είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν πολυμέσα όπως το ραδιόφωνο, το βίντεο και οι υπολογιστές.

Επίσης, ένα χρόνο αργότερα, το καλοκαίρι του 2002, οργανώσαμε μία ακόμη ανταλλαγή νέων με την ονομασία Olympic Youthweb στην Αθήνα. 70 νέοι από 13 χώρες της Ευρώπης κατασκεύασαν μία Ιστοσελίδα για τα Ολυμπιακά Αθλήματα.

Διαλέξτε ένα από τα Προγράμματα και θα δείτε τα αποτελέσματα.
French (Fr)Norsk nynorsk (Norway)Italian (Italy)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)English (United Kingdom)

Σχετικά με μας

Το πειραματικό TES είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει έδρα το νησί της Χίου.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, κάντε κλικ εδώ.

Συνδέσεις

Παραθέτουμε μερικά σάιτ τα οποία πιστεύουμε ότι θα σας προσφέρουν πληροφορίες, αλλά και θα σας βοηθήσουν να περάσετε ευχάριστα το χρόνο σας

schoolgames.gr παίξτε δωρεάν online παιχνίδια

lesvosisland.info μάθετε για το νησί της Λέσβου.

pireas.com εξερευνήστε το λιμάνι του Πειραιά

chios.com μάθετε για το νησί της Χίου

samos.net ανακαλύψτε τη Σάμο

Καιρός

Copyright

Copyright © 2011 Experimental TES. Powered and hosted by WEBMANIA.GR
Close